Халаднік Са Шчаўя

Інгрыдыенты

  • 900 г шчаў900 г шчаўя
  • 2 свежыя агурк2 свежыя агуркі
  • 2 яйк2 яйкі
  • 120 г зялёнай цыбул120 г зялёнай цыбулі
  • 4 ст. лыжкі смятан4 ст. лыжкі смятаны
  • соль
  • кроп.

Рацэпт

900 г шчаўя, 2 свежыя агуркі, 2 яйкі, 120 г зялёнай цыбулі, 4 ст. лыжкі смятаны, соль, кроп.
Шчаўе прамыць, парэзаць у падсоленай вадзе, ахаладзіць. Дадаць дробна нарэзаныя свежыя агуркі, расцёртую з соллю зялёную цыбулю. Перад падачай на стол заправіць смятанай і пасыпаць змельчаным кропам. У талеркі пакласці палавінкі вараных яек.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *