Юшка Рыбацкая З Бульбай

Інгрыдыенты

  • 400 г свежай рачной рыб400 г свежай рачной рыбы
  • 1 моркв1 морква
  • 1-2 цыбулін1-2 цыбуліны
  • 2 бульбін2 бульбіны
  • соль
  • перац.

Рацэпт

400 г свежай рачной рыбы, 1 морква, 1-2 цыбуліны, 2 бульбіны, соль, перац.
Рыбу ачысціць ад лускі, выпатрашыць, пакласці ў рондаль, заліць халоднай вадой. Калі вада закіпіць, дадаць нарэзаныя кубікамі моркву, бульбу, цыбулю, соль, перац, варыць на невялікім агні да гатоўнасці.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *