Яблыкі, Печаныя З Брусніцамі

Інгрыдыенты

  • 8 яблыка8 яблыкаў
  • 1 шклянка брусні1 шклянка брусніц
  • 0
  • 5 шклянкі цукр5 шклянкі цукру
  • 2 ст. лыжкі цукровай пудры2 ст. лыжкі цукровай пудры.

Рацэпт

8 яблыкаў, 1 шклянка брусніц, 0,5 шклянкі цукру, 2 ст. лыжкі цукровай пудры.
Яблыкі памыць, выдаліць асяродак. Паглыбленне запоўніць брусніцамі, змешанымі з цукрам. Падрыхтаваныя яблыкі пакласці на бляху, падліць трошкі вады, каб яблыкі не палопаліся, і запячы ў духоўцы.
Пры падачы на стол пасыпаць цукровай пудрай. Да печаных яблыкаў можна падаць малако.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *