Яблыкі, Фаршыраваныя Тварагом

Інгрыдыенты

  • 4 яблык4 яблыкі
  • 100 г твараг100 г тварагу
  • 1 ст. лыжка цукр1 ст. лыжка цукру
  • 3 яйк3 яйкі
  • 4 ст. лыжкі сочыв4 ст. лыжкі сочыва
  • ванілін або карыца.

Рацэпт

4 яблыкі, 100 г тварагу, 1 ст. лыжка цукру, 3 яйкі, 4 ст. лыжкі сочыва, ванілін або карыца.
Яблыкі памыць, выдаліць асяродак. У працёрты тварог дадаць 2 яйкі, расцёртыя з цукрам, ванілін або карыцу, старанна перамяшаць. Гэтай масай запоўніць яблыкі, паверхню фаршу змазаць узбітым яйкам. Пакласці яблыкі на патэльню, падліць трошкі вады і запячы ў духоўцы.
Пры падачы на стол яблыкі паліць сочывам.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *