Язык У Цесце

Інгрыдыенты

  • 500 г ялавічнага язык500 г ялавічнага языка
  • 100 г мук100 г мукі
  • 0
  • 5 шклянкі малак5 шклянкі малака
  • 2 яйк2 яйкі
  • 3 ст. лыжкі топленага масл3 ст. лыжкі топленага масла
  • соль.

Рацэпт

500 г ялавічнага языка, 100 г мукі, 0,5 шклянкі малака, 2 яйкі, 3 ст. лыжкі топленага масла, соль.
Язык прамыць, заліць вадой і варыць да мяккасці, у сярэдзіне варкі пасаліць. Затым перакласці ў халодную ваду, зняць скурку і нарэзаць кружкамі. З мукі, яйка, малака і солі прыгатаваць вадкае цеста. Апускаць у яго кавалкі языка і смажыць у вялікай колькасці масла.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *