Ікра Грыбная

Інгрыдыенты

  • 500 г салёных грыбо500 г салёных грыбоў
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 3 ст. лыжкі але3 ст. лыжкі алею
  • перац
  • зелень.

Рацэпт

500 г салёных грыбоў (розных відаў), 2 цыбуліны, 3 ст. лыжкі алею, перац, зелень.
Салёныя грыбы розных відаў разам з падсмажанай на алеі нашаткаванай цыбуляй прапусціць праз мясарубку, дадаць па смаку перцу, перамяшаць.
Гатовую ікру выкласці горкай, пасыпаць змельчанай зеленню.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *