Катэгорыя: Беларуская кухня
Пірог з яблыкамі. Фотаінструкцыя
Мука 160 гр, масла 80 гр, цукар 160 гр, малако 120 мл, яйка 1 шт, яблыкі (лепш браць яблыкі з кіслінкай, кшталту белы наліў ці антонаўка) 3 шт, молаты цынамон 1/2 ч.л., молаты сухі імбір 1/4 ч.л., разрыхляльнік 1 ч.л.
Салата аматарская
Салата з селядцом
Блінцы з морквай і разынкамі
6 шт. морквы, 60 г разынак, 4 ч. лыжкі цукру, 2,5 лыжкі алею, 2 ч. лыжкі цукровай пудры, 0,5 шклянкі смятаны.
Бліны на рошчыне
Дранікі з розным фаршам
1,2 кг бульбы, 2 ст. лыжкі мукі, 0,5 шклянкі алею, соль.