Катэгорыя: Салодкія стравы і напоі
Сырнікі, запечаная са смятанай
Зразы манные з чарнаслівам
Вушкі
Яблыкі печаныя з мёдам
Яблыкі, Печаныя З Брусніцамі
8 яблыкаў, 1 шклянка брусніц, 0,5 шклянкі цукру, 2 ст. лыжкі цукровай пудры.
Яблыкі, Фаршыраваныя Тварагом
4 яблыкі, 100 г тварагу, 1 ст. лыжка цукру, 3 яйкі, 4 ст. лыжкі сочыва, ванілін або карыца.
Кісель З Журавін
250 г журавін, 6-8 ст. лыжак цукру, 4-6 ст. лыжак крухмалу.
Бярозавік
5 л бярозавага соку, 30 г ячменю.
Чарнасліў, Фаршыраваны Тварагом
300 г чарнасліву, 100 г тварагу, 1 яйка, 2 ст. лыжкі цукру, 1 ч. лыжка сметанковага масла, 100 г смятаны.