Катэгорыя: Салодкія стравы і напоі
Сырнікі, запечаная са смятанай
Зразы манные з чарнаслівам
Вушкі
Яблыкі печаныя з мёдам
Чарнасліў, Фаршыраваны Тварагом
300 г чарнасліву, 100 г тварагу, 1 яйка, 2 ст. лыжкі цукру, 1 ч. лыжка сметанковага масла, 100 г смятаны.
Кулага
400 г чарніц, 70 г мёду, 2-3 ст. лыжкі жытняй мукі.
Чарніцы З Малаком
3 шклянкі чарніц, 1 л малака, 2 ст. лыжкі цукру.
Яблыкі, Печаныя З Брусніцамі
8 яблыкаў, 1 шклянка брусніц, 0,5 шклянкі цукру, 2 ст. лыжкі цукровай пудры.
Яблыкі, Фаршыраваныя Тварагом
4 яблыкі, 100 г тварагу, 1 ст. лыжка цукру, 3 яйкі, 4 ст. лыжкі сочыва, ванілін або карыца.